субота, 1 жовтня 2016 р.

Ця людина на фото - президент Філіппін Родріго Дутерте і він вважає себе політиком світового рівня і кимось на кшталт вершителя доль.




Напередодні він заявив, що в своїй роботі збирається використовувати ті ж методи, що і Адольф Гітлер при знищенні євреїв.

Справа в тому, що в державі, яку лише кілька місяців тому очолив пан Дутерте, є серйозна проблема з наркозалежністю: за словами самого президента Філіппін, в країні близько 3 мільйонів наркоманів і драгдилерів. Всіх їх сучасний диктатор збирається просто перестріляти, бо його надихнула політика Гітлера часів Голокосту.

Наведу пряму цитату Дутерте: «Гітлер знищив три мільйони євреїв, у нас є три мільйони наркоманів. Я був би радий їх винищити. Якщо у Німеччини був Гітлер, у Філіппін буду... "- на цьому моменті філіппінський президент зробив паузу і вказав на себе.

Дико бачити в сучасному світі людей, які користуються подібною риторикою.

Можливо, пан Дутерте, в силу своєї освіти або виховання, не знає, що за часів Катастрофи було вбито, принаймні, 6 мільйонів євреїв. І не за те, що вони були наркоманами або поширювали наркотики: просто за те, що вони народилися євреями. Особливими рисами Голокосту є масове знищення людей, їхні навмисні вбивства, тортури, тотальне винищення непрацездатних і душевнохворих, осіб нетрадиційної орієнтації. Сьогодні на Філіппінах проживає понад сто мільйонів чоловік і за останні три місяці, з початку правління Дутерте, без суду і слідства було вбито близько 3 тисяч чоловік. Їх просто відстрілюють, як собак.

Мало того, цей же самий президент обіцяє нагороджувати особливо результативних стрільців медалями. Він заявив, що буде вбивати торговців забороненими речовинами і скидати їх тіла в бухту Маніли...

Безумовно, слова і дії філіппінського лідера є яскравим прикладом нелюдяності, тотальної дурості і яскраво показують наскільки можна не поважати людське життя. Найстрашніше, що ця людина наділена реальною владою і хоче нею скористатися.

На заяви Дутерте вже відреагували представники єврейських організацій світу, правозахисних організацій, уряду Німеччини. «Будь-які аналогії з безпрецедентними звірствами Голокосту недоречні», - так заявили німецькі дипломати. Схоже, ці слова зрозумілі всім, крім філіппінського президента.

До речі, Родріго Дутерте вважає, що його критикують через те, що саме Європа була осредком ненависті до євреїв і таким чином європейці просто хочуть відкупитися від власних гріхів. Після цього він публічно послав ЄС куди подалі. Перед цим, за критику з боку Барака Обами, він встиг назвати американського лідера сучим сином, а Генерального секретаря ООН Пан Гі Муна - дурнем.

Немає коментарів:

Дописати коментар