четвер, 2 березня 2017 р.

Друзі!



Сьогодні на Львівщині сталася страшна трагедія. Через обвал на шахті «Степова» загинули гірники. За інформацією Голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця вже відомо про загибель 8 людей, 9 – важкопоранені. Кількість постраждалих може збільшитись, бо загалом на аварійній дільниці було 34 особи, на шахті – 172.

Зараз обвал ліквідують 50 рятувальників, до проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 5 відділень Державної воєнізованої гірничорятувальної служби Міненерговугілля. Причина трагедії поки невідома, попередня версія – вибух метану. Дійсну причину встановить спеціальна комісія, що має визначити, чи порушувалися правила техніки безпеки на виробництві. Крім цього, після інциденту Кабінет міністрів України має провести перевірку всіх вугледобувних підприємств щодо забезпечення засобами і дотримання норм безпеки виробництва.

Президент України Петро Порошенко оголосив всеукраїнську жалобу у зв'язку із загибеллю гірників.

Друзі! Я хотів би висловити своє співчуття родинам усіх загиблих. Це невимовний біль та страшна втрата. Бажаю здоров’я та сил тим, хто отримав поранення. Ми всі подумки з вами у цю страшну мить.

Немає коментарів:

Дописати коментар