субота, 18 березня 2017 р.

Друзі!



Сьогодні у новому Ізраїльському культурному центрі в Києві відбулася презентація книжки «Держава Ізраїль. Політика і суспільство» за авторством двох професорів: Зеєва Ханіна та Анатолія Романюка. Це перший сучасний підручник для студентів, що допоможе їм краще пізнати Державу Ізраїль.

Курси юдаїки зараз викладають в абсолютно різних вишах по всій Україні. Та, на жаль, якісного джерела, яке могло б сформувати у студента не тільки уявлення про Ізраїль, а й допомогло б йому проаналізувати процеси, які зробили країну величною у різноманітних сферах, досі не було. Чому цей підручник особливий? По-перше, він україномовний. По-друге, для його написання автори брали інформацію з усіх можливих першоджерел, доступ до яких надало Міністерство закордонних справ Ізраїлю. По-третє, перші примірники видання виші зможуть отримати безкоштовно.

Я щасливий, що доклав руку до видання цього надзвичайно потрібного видання. Мені здається, актуальне розуміння історії та реалій Ізраїлю серед молоді не лише поглибить її знання, а й допоможе в майбутньому застосувати вивчені факти на практиці.

Немає коментарів:

Дописати коментар