пʼятниця, 30 грудня 2016 р.

Любі друзі!



Ось і настає кінець 2016 року. Він був непростим в усіх сенсах. Було безліч різноманітних злетів та падінь, перемог та поразок. Ми витримали усі випробування і зараз маємо залишити їхній тягар у минулому.

Новий рік – це нова сторінка життя, почати яку потрібно на приємній хвилі. Радісно, з чистим серцем та світлими думками. Сподіваюся, ви вже налаштувалися на це та зустрічаєте свято у доброму гуморі, не зважаючи ні на що.

Цього року Україна та Ізраїль стали ще ближчими країнами. Звісно, все не минулося просто, поряд із значними досягненнями були й такі, що викликали суперечки. Але це стосунки, а стосунки ніколи не бувають простими. Тим паче на такому високому рівні. Я впевнений, що у майбутньому році співпраця між Україною та Ізраїлем стане ще більш плідною, усі ініціативи успішно реалізуються.

Друзі, хочу побажати кожному з вас щастя. Щоб ваші серця були сповнені любові, а у домівках оселились злагода та взаєморозуміння. Щоб ви та ваші близькі були здорові, а в Україні нарешті запанував мир.

З Новим Роком усіх!

Немає коментарів:

Дописати коментар