середа, 30 листопада 2016 р.

Друзі, знаєте, у чому я вбачаю майбутнє украйно-ізраїльських відносин?


У спільних героях.

Сьогодні з Ізраїлю додому повертаються десятеро українських рятувальників. Упевнений, їхні імена мають знати усі. Це Ігор Рунаєв, Костянтин Коломін, Андрій Зайцев, Родіон Петрик, Олександр Шевчук, Михайло Антоненко, Ігор Бубін, Сергій Фіщук, Олег Ромащенко, Володимир Левченко. Саме вони зразково виконали поставлене завдання та допомогли погасити пожежу біля Хайфи.

За це вони отримали нагороди від ізраїльського уряду. Та я окремо хотів би подякувати їм та висловити свій захват їхніми професійними діями та відданістю справі.

Такі речі, як своєчасна допомога державі-другу, є вдалою ілюстрацією позитивного розвитку відносин між Україною та Ізраїлем. Більше того, я вважаю, що те, що Україна надала не лише допомогу у вигляді літаків, а ще й гуманітарну поміч, є проявом могутності держави. Зараз країна переживає важкі часи, але уміння чути чужу біду та прагнення допомогти у її подоланні возвеличує її. Це не лише вияв біблійної доброзичливості, а й підтвердження того, що з Україною та її силами потрібно рахуватися на міжнародній арені.

Ще раз дякую всім за допомогу та підтримку!

Немає коментарів:

Дописати коментар