четвер, 10 листопада 2016 р.

Друзі, я гадаю, що кожен з вас був у ситуації, коли, виходячи з дому, ви не могли знайти у сумці телефон, ключі, інші важливі речі.


В такі моменти можна й пів години провести у пошуках потрібного. Або ж інший випадок – у вас є якась надважлива річ, яку ви десь поклали, минув час, а де вона ви вже забули. Знайомо?

У таких випадках я часто жартував, що на кожну річ треба чіпляти якийсь «шукач». Аж раптом дізнався – подібне вже вигадав ізраїльський фотограф Рої Галіц. Він дуже боявся загубити картку пам’яті зі своїми фотографіями, або ж якийсь із об’єктивів, яких він має цілий арсенал.

Тоді Рої вигадав стартап під назвою GearEye. Це – трекинг-система, яка дозволить знайти будь-яку загублену річ. На найважливіші предмети варто лише приліпити наліпки-маячки. До сумки із найдорожчим кладете спеціальний пристрій, який сигналізує, якщо щось випаде або ж допоможе знайти пропажу. Всю інформацію цей трекер надсилає на мобільний телефон володаря.

Тож тепер, якщо ви не можете щось знайти, не варто хапатися за серце. Можна лише перевірити смартфон. Втілити таку цікаву ідею Рою допомогла дівчина Юлія – розробниця стартапів, що народилася у Києві. Вдвох вони вивели винахід на платформу із загального збору коштів для втілення – краудфандингу. Необхідну для реалізації суму, а саме 60 тисяч доларів, їм вдалося отримати за 3 дні! Зараз вони зібрали майже 90 тисяч, а кампанія триватиме ще 2 місяці.

Друзі, я часто звертаю увагу на те, що найуспішніші ідеї насправді лежать на поверхні. Вам варто лише простягнути руку та дотягтися до них!

Немає коментарів:

Дописати коментар