середа, 2 листопада 2016 р.

Друзі!


Учора на прийомі у Надзвичайного та Повноважного посла Держави Ізраїль в Україні пана Еліава Бєлоцерковські я мав велику честь познайомитись із легендарним ізраїльським скрипалем. Його звуть Шломо Мінц. Мене вразила історія успіху цього талановитого чоловіка, тож я розповім її і вам.

Шломо Мінц – людина, яку можна назвати генієм сучасності. Народився він у Москві у 1957 році, та коли йому було 2 роки, родина переїхала до Ізраїлю. Хлопець змалку цікавився музикою, а батьки підтримували його талант. Майбутній віртуоз учився у різних педагогів, та найвідоміший його наставник – видатний американський скрипаль єврейського походження Ісаак Стерн. Саме він змусив Шломо повірити у свій талант та піднести його на надзвичайний рівень.

Шломо Мінц підіймався музичним Олімпом у неймовірному темпі. В 11 років він уже грав на одній сцені із Ізраїльським філармонічним оркестром. У 16 – дебютував у всесвітньо відомому Карнегі-холі з Пітсбурзьким симфонічним оркестром. В 20 років Шломо Мінтц уперше провів цілий тур Європою.

З тих пір легендарний скрипаль виступає лише у кращих залах світу, із знаними оркестрами та диригентами. Сьогодні, 2 листопада, він гратиме у Києві – у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка. Разом з ним виступатиме оркестр «Віртуози Києва», вони представлять твори з невмирущої класики. Я впевнений, глядачі дійства будуть вражені!

Дорогі українці, цінуйте талановитих людей поряд з вами та не забувайте розвивати власні таланти. Це надзвичайно важливо!

Немає коментарів:

Дописати коментар