понеділок, 30 листопада 2015 р.

Почесне консульство Держави Ізраїль в Західному регіоні України оголошує конкурс студентських відеоробіт «Україна за хвилину»


Наприкінці грудня 2015 відбудеться офіційний візит президента України Петра Порошенка до Держави Ізраїль. На підтримку дружніх відносин між Україною та Ізраїлем, Почесне консульство Держави Ізраїль в Західному регіоні України оголошує конкурс студентських відеоробіт «Україна за хвилину».

Мета конкурсу: сприяти всебічному розвитку культурних ініціатив української молоді та популяризації іміджу України в світі.

Учасники конкурсу: для участі у конкурсі запрошуються студенти вищих навчальних закладів України.

Тема конкурсу: рівно за 1 хвилину учасники конкурсу у довільний спосіб мають презентувати своє бачення держави Україна. Продемонструй світові свою країну так, як бачиш її власними очима!

Умови: робота має бути розміщена у відкритому доступі на Вашій сторінці в інтернеті з хештегом #україназахвилину або #ukraineinoneminute. Одночасно відеороботи на конкурс просимо надсилати на електронну адресу Почесного консульства Держави Ізраїль enquiries@il-consul.com

Відеоробота повинна бути представлена в електронному форматі хорошої якості. Для зйомки можуть використовуватися будь-які електронні пристрої. Тривалість ролика – не більше 60 секунд.

Винагорода: переможець отримає 10 тисяч гривень. Крім того, відеоробота, що переможе в конкурсі, буде презентована для перегляду в Кнесеті під час офіційного візиту президента України Петра Порошенка.

Останній термін для подачі конкурсних робіт – 17 грудня 2015.

Переможці конкурсу будуть оголошені 18 грудня 2015.

Для додаткової інформації звертатися за адресою enquiries@il-consul.com

Запрошуємо всіх бажаючих!

Немає коментарів:

Дописати коментар