субота, 14 листопада 2015 р.

Сьогодні в Парижі в результаті ряду терористичних атак було вбито більше 150 людей, приблизно 200 отримали опіки та поранення.


Сьогодні в Парижі в результаті ряду терористичних атак було вбито більше 150 людей, приблизно 200 отримали опіки та поранення. Цей божевільний акт насильства та агресії шокував увесь світ.
В цей страшний час я від імені жителів України та Ізраїлю хочу виразити своє глибоке співчуття народу Франції у зв’язку з жорстокими вбивствами парижан.
Ні одна країна не може залишатися байдужою до того, що відбулося. Увесь світ має об’єднатися у єдиний фронт безжальної боротьби з тероризмом.
Загроза терористичних актів у сучасному світі розповсюдилася не тільки на країни, де проходять активні бойові дій. Навіть у мирних державах, які не мають військових конфликтів на своїй території, прості громадяни не можуть бути впевнені у своїй безпеці.
Ми вимушені закривати кордони, закривати свої домівки й остерігатися зовнішнього світу, тому, що група жорстоких вбивць вирішила, що вони в праві керувати людськими долями, вирішувати кому жити, а кому вмирати.
Народ України, як і народ Ізраїлю, знає з власного досвіду, що таке агресор: за останні декілька років ми навчилися відрізняти свої від чужих. Ніколи і ніде терористи не повинні бути «своїми». Від демагогії і популізму необхідно переходити до жорстких и рішучих дій у боротьбі з цією чумою 21 століття.
Сьогодні усі наші думки з народом Франції!
Усі ми молимося за душі невинно вбитих. Нехай наше спільне співчуття та підтримка хоч трохи полегшить біль сімей, тих хто загинув та найшвидшому одужанню ранених.
Мирного неба над головою нам усім!

Немає коментарів:

Дописати коментар