неділя, 1 листопада 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. Українці вийшли на Майдан у підтримку Ізраїлю.

У неділю, 1 листопада, на Майдані Незалежності у Києві відбувся  мітинг на підтримку народу Ізраїлю. Українці вийшли на головну площу країни, щоб висловити солідарність з народом Ізраїлю.

Зі словами підтримки народу Ізраїлю виступив депутат Верховної Ради України Борислав Береза, співголови «Парламентського товариства дружби Україна-Ізраїль» Георгій Логвинський і Борислав Розенблат, депутат Микола Княжицький, голова Меджлісу кримськотатарського народу і народний депутат Рефат Чубаров.

Захід пройшов за підтримки ЦП "Патріот", Єврейської самооборони Києва, співголів «Парламентського товариства дружби Україна-Ізраїль» Георгія Логвинського і Борислава Розенблата, Єврейської сотні Майдану, за участю БФ «Воля і єдність», Волинського реабілітаційного центру, інших українських громадських організацій.

У мітингу взяли участь представники єврейських організацій, церков різних християнських конфесій, громадських організацій, представники культури і мистецтва. Сотні киян і гостей столиці прийшли підтримати ізраїльтян у боротьбі з тероризмом.

Впевнений, нікого не можуть залишити байдужими вбивства мирних громадян, кривава бійня, яку намагаються виправдати високими мотивами.

Всі ми різні, і до цього необхідно ставиться з повагою. Ніхто не повинен підлаштовуватися під одну модель існування, визнану кимось єдино правильною. Але вбивства невинних людей не можуть бути способом відстояти свої права. Людське життя - безцінне.

Коли терористи підривають бомбу в мирному місті, вбивають чоловіків та жінок, залишають сиротами дітей, це стає проблемою всіх країн, всього людства в цілому. Тому сьогодні українці вийшли на вулиці, щоб висловити свою гарячу підтримку народові Ізраїлю в боротьбі з міжнародним тероризмом.

Хвиля насильства, яка прокотилася країною за останній місяць, шокувала світову спільноту. Тисячі людей по всьому світу виходять сьогодні на мітинги, щоб підтримати право ізраїльтян на мирне життя.

Я вірю, що тільки об'єднавши зусилля в боротьбі зі світовим злом, відчуваючи підтримку один одного, ми зможемо зупинити хвилю руйнування та смерті.

Хочу подякувати громадянам України, які не залишилися байдужими до біди ізраїльського народу та прийшли, щоб висловити свою підтримку. Я хочу побажати, щоб обидва наших народи завжди жили під мирним небом.

Немає коментарів:

Дописати коментар