субота, 21 листопада 2015 р.

Друзі, чи любите ви тварин так, як люблю їх я? А чи знаєте ви, чим зайняті ваші улюбленці, поки чекають вас вдома? І я не знаю)


Проте знають розумні пристрої: з 27 жовтня в Україні стартував продаж гаджетів Petcube вітчизняних розробників. Пристрій дозволяє господарям домашніх тварин слідкувати на відстані за своїми улюбленцями.

Petcube допомагає тваринам та господарям спілкуватися та грати за допомогою смартфону.

Якщо підключити його до мережі, можливо спостерігати за тваринами, розважати їх лазерною указкою, розмовляти з ними через динаміки і тому подібне, перебуваючи в будь-якій точці світу! Впевнений, що така іграшка сподобається не лише домашнім улюбленцям, а й їхнім господарям (особливо юним).

Відмічу, що в 2014 році Petcube здобув перемогу в категорії «Найкращий hardware-стартап» престижного європейського конкурсу стартапів Europas.

Для мене завжди радісно, коли робота молодих інженерів, розвиток технологій в Україні знаходить своє втілення в певних речах. Впевнений, що пріоритетом будь-якої держави, яка хоче посісти гідне місце у сучасному світі, повинна бути підтримка розвитку подібних проектів.

Немає коментарів:

Дописати коментар