середа, 25 листопада 2015 р.

МАУ збільшує кількість рейсів між Львовом та Тель-Авівом


Пані та панове!

Наша ініціатива з відкриттям прямого рейсу між Львовом та Тель-Авівом має позитивне продовження: починаючи з 24 січня 2016 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» збільшує кількість польотів за маршрутом Львів – Тель-Авів - Львів до двох рейсів на тиждень.

Крім прямих регулярних рейсів, які здійснюються що середи, тепер пасажири матимуть змогу подорожувати між двома містами і що неділі. Рейси будуть виконуватися на сучасних літаках «Боїнг -737 », в яких передбачено два класи обслуговування – бізнес та економічний.

Як ви пам’ятаєте, в травні 2015 року Почесне консульство разом з Посольством Ізраїлю та компанією МАУ урочисто відкрили регулярне повітряне сполучення між Львовом та Тель-Авівом.

На мій погляд, прямі рейси між Львовом та Тель-Авівом – це вагомий крок для підтримки родинних, дружніх та партнерських зв’язків між ізраїльтянами та українцями. Сьогодні в Ізраїлі проживає близько 400 000 родин, вихідців з України.

Безумовно, ці люди цікавляться всім тим, що відбувається в Україні, у них тут залишилися друзі, у багатьох є спільний бізнес з українськими партнерами.

Можливість літати до Львова напряму – це значна економія коштів та часу. Затребуваність рейсу говорить сама за себе – спочатку рейс планувався як літній та сезонний, тепер це постійні польоти 2 рази в тиждень. Ізраїльтяни приїжджають до курортів Західної України, українці летять до Ізраїлю з метою відпочинку, медичного туризму, паломництва.

Я вважаю, що сполучення між обома країнами – одне із найважливіших питань на сьогоднішній день. Це можливість продемонструвати іноземним партнерам економічну та соціальну стабільність регіону, можливість привабити інвестора в українські проекти.

Немає коментарів:

Дописати коментар