четвер, 24 серпня 2017 р.

Друзі!



Друзі! Від щирого серця вітаю усіх з найбільшим святом в історії України – Днем Незалежності!

Довгі роки наші пращури боролися за те, щоб Україна стала самостійною, суверенною державою, щоб вона позбулася тиску та гніту. Сьогоднішня незалежність України – це наслідок важкої кровопролитної боротьби попередніх поколінь, це висока мета, яку зараз так само зі зброєю у руках охороняють найвідважніші українці на Сході.

День Незалежності – це справді велике свято, тому що воно символізує усі найкращі якості українців. Їхню могутність, силу волі, сміливість. Але це має бути й святом вміння робити свій незалежний вибір та відповідати за нього. Не бути нічиїм ресурсом, не слугувати нічиїм інтересам, а робити все задля розвитку своєї держави.


За роки незалежності Україна пройшла багато перемог та поразок. Усі вони мають стати живим прикладом того, що не має повторитися, а також причиною, через яку ми не можемо скласти руки.

День Незалежності – це велике свято, це можливість відкрито, вголос говорити і собі, і світові, що ти – українець, що в тебе є держава, і що ти можеш пишатися своїм народом. Але за словами має стояти та сама воля, воля важко працювати для того, щоб робити свою країну могутнішою, успішнішою, квітучішою.

Незалежність – це відповідальність за власну долю. І люди у цей день мають розуміти – лише тримаючись разом, можна привести країну до успіху. Бо разом ми непереборна сила.

У День Незалежності я бажаю усім бути сильними та вільними. Щиро дякую українським військовим, які боряться за Україну на Донбасі. Я переконаний, що мир обов’язково запанує на цій землі. Будьте мужніми! Зі святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар