неділя, 6 грудня 2015 р.

Друзі!


Сьогодні - День збройних сил України. Я вітаю з цим святом українських воїнів і бажаю їм, перш за все, миру та здоров’я!

Зараз українська армія проходить складний етап справжнього відродження. Нашій армії не багато років, однак її духовну силу живить тисячолітня традиція бойової доблесті давніх та сучасних захисників свободи та незалежності України.

Українське військо наразі загартовується на полі бою, проходячи справжні випробування. За останні два роки із напівпритомної аморфної структури виросла потужна армія, справжня сила, здатна ефективно захищати свій народ та рідну землю від ворога. Сьогодні українське військо є не тільки професійний формуванням, але й об’єднує справжніх патріотів, що готові жертвувати власним життям заради України. Українська армія сильна, перш за все, людьми, незламними воїнами, що на ділі довели свою силу та професійність.

Тож сьогодні я від щирого серця хочу подякувати всім захисникам, які нині несуть службу в лавах Збройних сил України та побажати їм скорішого повернення додому!

Немає коментарів:

Дописати коментар