понеділок, 27 лютого 2017 р.

Друзі!



Українська тенісистка Еліна Світоліна стала 10 ракеткою світу! Секрет успіху українки простий: важка праця, скромність та удача. Я пишаюся українською спортсменкою!

Українська зірка тенісу народилася 12 вересня 1994 року в Одесі, пізніше разом з родиною переїхала до Харкова. Займатися спортом дівчину надихнула родина – батьки Олена та Михайло і брат Юліан. Батьки дівчинки теж спортсмени – тато займався боротьбою, мама – водними видами спорту. Я впевнений, саме родинний вплив та підтримка змогли допомогти дівчинці систематично та чітко підкорювати нові й нові вершини. І ось вона у десятці найкращих тенісисток світу!

Звісно, багато ще попереду. Світоліна ще не перемагала в турнірах Великого Шолому, та вона вже підкорила шість різноманітних турнірів. Останній її тріумф стався зовсім нещодавно, 25 лютого у Дубаї, коли вона перемогла екс-першу ракетку світу датчанку Каролін Возняцькі.

Друзі, це – тільки початок. З такою відданістю вже найближчим часом Еліна може стати найкращою в усьому світі. Тож підтримаймо її! Вже завтра почнеться новий турнір за участі українською спортсменки - Alya WTA Malaysian Open у місті Куала-Лумпур. Від щирого серця бажаю Еліні Світоліній нових зверешень, перемог, успіхів та удачі!

Немає коментарів:

Дописати коментар