пʼятниця, 23 вересня 2016 р.

Ви коли-небудь писали листи Господу, причому напряму?


Думаю, хотіли б багато хто, але ось адресу не знали. А пошта Ізраїлю надає таку послугу для всіх бажаючих. Щорічно в Ізраїль приходять тисячі листів з усього світу, які підписані просто: «Єрусалим. Стіна плачу. Богу». І, повірте, ці листи доставляються куди належить.

Можу вас запевнити, я бачив своїми очима, як до Стіни приходить листоноша з мішком листів, передає їх адміністрації і рабинату Стіни, а потім головний рабин вкладає їх в просвіти між камінням. Особливо великий потік таких послань Всевишньому виникає в передсвяткові, як зараз, дні. Кожен день кілька сотень листів з усього світу приходить на центральний офіс пошти в Єрусалимі і потрапляє в Котель - стіну зруйнованого Храму. Люди просять про все на світі: про нову машину, про здоров'я близьких, за душі померлих або про нову сукню.

Ось і в цьому році, буквально на днях, напередодні єврейського Нового року, Рош Ха-Шана, і Судного дня, Йом Кіпур, пошта Ізраїлю доставила до єрусалимської Стіни плачу листи до Бога. Послання були передані генеральним директором Пошти Ізраїлю Денні Гольдштейном голові адміністрації Стіни плачу рабину Шмуелю Рабиновичу. Листи були відправлені не тільки з Ізраїлю, але і з України, Франції, Іспанії, Нідерландів, Китаю, Нігерії, США, Великобританії і низки інших країн.

Якщо ви ще не написали лист Отця, то можете це зробити прямо зараз: ізраїльська пошта гарантує доставку прямо адресату.

Немає коментарів:

Дописати коментар