середа, 1 червня 2016 р.

1 червня - Міжнародний день захисту дітей.


Цей день для України має особливе значення: в нашій країні йде війна, і від її наслідків страждають усі. Якщо доросла психіка ще може знайти логічні аргументи щодо навколишньої агресії, то дитяча отримує незабутні травми. У ситуації, коли тисячі маленьких українців залишилися сиротами, покинули свої будинки, пережили жах війни - ми ще не один рік будемо пожинати плоди цього конфлікту.

Я, як батько, прекрасно знаю, що виховати дитину - непроста щоденна праця. Сьогодні наші діти особливо потребують захисту. Чи так вже багато треба, щоб зробити дитинство щасливим? Дітям не потрібні ні багатство, ні влада, зате дуже необхідно, щоб їх розуміли, любили і дали можливість йти своїм шляхом. А ще, щоб поруч були батьки. Найголовніше, що ми можемо зробити для дітей - це оточити їх турботою і увагою, дарувати любов і тепло. Дорослі, давайте частіше згадувати, що немає нічого дорожчого за дитячу посмішку.

Сьогодні я бажаю і ізраїльським, і українським дітям, щоб їхнє життя було радісним та безхмарним, щоб над головою було тільки мирне небо, щоб вони жили в щасливих сім'ях. Здоров'я та здійснення всіх мрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар