четвер, 16 червня 2016 р.

З початком війни на Донбасі і анексії Криму, Україна змушена семимильними кроками надолужувати розвиток озброєння, модернізувати армію.









Не завжди все виходить гладко, але зміни очевидні.

Минулого тижня я розповідав про новий гаджет - танковий шолом, який бачить крізь броню - його ізраїльські розробники представили на виставці озброєнь в Парижі. Так ось, на тій же виставці український Оборонпром показав останні досягнення вітчизняних конструкторів. Серед новинок: нові зразки бронетанкової техніки і легендарної БМ «Оплот», автоматичних гармат і мінометів, макети протитанкових ракетних комплексів, натурний зразок сучасного бронетранспортера «Дозор-Б». Також серед експонатів - розробки науково-виробничого об'єднання «Практика»: тактичний автомобіль «Козак-II», «Барс-6» і броньовик «Дефендер».

Спеціально викладаю багато фото, щоб ви подивилися на цих красенів. Всі ці машини Укроборонпром робить за стандартами НАТО, а це значить, що і використовувати їх може не тільки українська армія, а й інші сучасні армії світу. Наші українські машини переходять на світові стандарти якості, функціональності і безпеки.

Всього за два роки Україна зробила такий стрімкий ривок вперед, якого не було за попередні два десятиліття. І це в стані війни і економічної кризи. Хтось ще сумнівається в тому, що нас примусово стримували в розвитку всі ці роки? До речі, процес імпортозаміщення в сфері озброєнь також успішно просувається і поки ніхто без російських комплектуючих не пропав.

Немає коментарів:

Дописати коментар