пʼятниця, 6 травня 2016 р.

Сьогодні День Перемоги!


Друзі, я хочу, щоб ми всі забули про будь-які відмінності і просто подякували тим героям, які ціною свого життя і власною кров'ю здобули велику Перемогу над ворогом! Цей день для того, щоб віддати данину пам'яті загиблим і згадати їхній подвиг.

Тоді, в роки страшної війни, солдати світу об'єдналися, щоб побороти спільного ворога. І не має значення, під якими прапорами вони воювали: всі вони захищали свою Батьківщину. Тільки завдяки мужності і героїзму мільйонів загиблих і тих, що вижили, ми з вами тепер ходимо по землі. Вони пожертвували найдорожчим - власним життям, заради нас.

Сьогодні і українські, і ізраїльські солдати, правнуки й онуки героїв, захищають свою землю від ворога. Ми зуміли перемогти тоді - переможемо і зараз.

Я закликаю всіх пам'ятати про великий подвиг Перемоги і оточити теплом і турботою тих небагатьох ветеранів, які ще живі. Найчастіше ці люди сьогодні перебувають в дуже важкому фінансовому становищі: мізерні пенсії не дозволяють придбати навіть найнеобхідніше - їжу, ліки. Гірко бачити, як забутий їхній подвиг. Давайте пам'ятати про цих героїв не лише 9 травня, а допомагати їм завжди в міру сил і можливостей. Земний уклін вам, захисники!



З Днем Перемоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар