середа, 25 травня 2016 р.

Я вітаю Надію Савченко з поверненням додому! Україна останні два роки вірила і молилася за повернення своєї героїні!


Попри все ми точно знали, що Україна побачить вдома живою справжню патріотку Надію Савченко.

О 14-50 президентський літак з Надією Савченко на борту приземлився в київському аеропорту «Бориспіль». Як і очікувалось, українку обміняли на двох російських ГРУшників, захоплених нашими військовими в зоні АТО. Я вважаю, що повернення Надії в Україну є історичним моментом: завдяки спільній роботі дипломатів, політиків, юристів та підтримці простих громадян усього світу, сьогодні українська льотчиця повернулася додому. 708 днів полону нарешті завершилися.

Сьогодні Надія Савченко є символом незламності духу українського народу, справжнім воїном, здатним віддати життя заради Батьківщини та волі її народу. Про мужність цієї жінки пам’ятатимуть покоління українців, її приклад надихнув багатьох повірити, що честь і гідність – це не порожні слова, а справжня сила.

Звичайно, не варто думати, що повернення Надії Савченко здатне вирішити нагальні проблеми, але що я точно знаю, що саме ось з таких невеликих кроків складається велика перемога. Я дякую всім українцям, які допомагали та вірили в повернення нашої льотчиці додому. Іще раз вітаю Надію Савченко з поверненням на Батьківщину!

Немає коментарів:

Дописати коментар