понеділок, 16 травня 2016 р.

Доброго дня пані та панове!







В цьому році виповнюється 25 років з моменту встановлення дипломатичних відносин між Україною та Ізраїлем. Ізраїль був одним з перших, хто визнав незалежність України і вже чверть століття всіляко підтримує український народ і українську державу.

На честь знаменної дати сьогодні в Маріїнському парку столиці була висаджена «Алея Ізраїлю». У заході взяли участь мер Києва Віталій Кличко, посол Держави Ізраїль в Україні Еліав Білоцерковські, співробітники посольства, представники українських ЗМІ, а також група ізраїльських скаутів, які відвідали Київ у рамках обміну між скаутськими організаціями. Крім того, кияни отримали подарунок від Посольства Ізраїлю в Україні: тепер на даній алеї парку встановлені точки безкоштовного Wi-Fi.

Дерево вважається символом життя. Облаштування самого Ізраїлю починалося з посадки дерев в безводній пустелі. Завдяки праці та зусиллям кількох поколінь сьогодні Ізраїль виглядає як квітучий оазис. Для ізраїльтян докласти часточку праці і в українську землю для її блага і процвітання - це дуже символічний жест. Ізраїль як ніхто інший сьогодні розуміє ситуацію, в якій опинився український народ, тому що сам пройшов через подібне.

В традиції єврейського народу - любити рідну землю і намагатися зробити її красивою і квітучою. Я радий, що взяв участь в такому заході і допоміг зробити столицю України ще більш красивою і квітучою.



Немає коментарів:

Дописати коментар