четвер, 31 березня 2016 р.

Друзі!


Декілька днів тому український Уряд прийняв надзвичайно важливе та довгоочікуване розпорядження, згідно з яким громадяни України зможуть працевлаштовуватися в Ізраїлі. Як ви знаєте, попередньо вже існували домовленості про працевлаштування українських працівників будівельної галузі та спеціалістів в сфері комп‘ютерних технологій. Ринок Ізраїлю готовий запропонувати декілька десятків тисяч робочих місць для наших співгромадян.

Наразі в Ізраїлі працює чимало українців, але це, як правило, досить неприбуткові місця роботи . Тепер же, після того, як ізраїльська сторона завізує документ, українці зможуть безперешкодно отримувати робочі місця в Ізраїлі: Ізраїль гарантуватиме офіційну конкурентну заробітну платню, медичне страхування, гідні умови для роботи.

В сьогоднішній економічній та політичній ситуації важко уявити собі реальнішу допомогу. Звичайно, Ізраїль як заможна країна, міг би годувати Україну кредитами, але надає перевагу реальному співробітництву і підтримці. А також надає можливість Україні підвищувати рівень соціального та економічного захисту власних громадян. Ось це і є справжнє партнерство на мою думку.

Немає коментарів:

Дописати коментар