пʼятниця, 11 березня 2016 р.

Український тревел-стартап TripMyDream визнано найкращим в світі


Цього року туристичний сервіс TripMyDream став переможцем міжнародного конкурсу Seedstars Summit-2016, який щорічно проходить в Швейцарії. Українці Тарас Поліщук та Андрій Буренок отримали 500 тис доларів в якості призу. Під час змагання українці змогли випередити дев'ятьох конкурентів.

Унікальний сервіс дозволяє користувачеві планувати свою подорож чи відпочинок без зазначення кінцевого пункту призначення. Тобто, якщо ви маєте певну суму грошей, розумієте, що хочете відпочити на морі, або в горах, або в котрій із столиць, то TripMyDream сам вирахує місце вашого відпочинку, «поселить» вас та прокладе маршрут. Вам лише потрібно вказати місце вильоту. Надзвичайно зручно, як на мене.

Маршрути для подорожі, готелі та місця для відвідування було складено з урахуванням експертного досвіду великої кількості мандрівників. Самі винахідники обіцяють продовжити розробку сервісу, щоб в подальшому запропонувати альтернативні маршрути для подорожі в межах однієї візи та з урахуванням комбінацій регулярних рейсів з лоукостами.

Щоб втілити свій задум в життя, одному із стаптаперів прийшлося продати свою квартиру в столиці (так, бізнес потребує інвестицій)) При цьому TripMyDream не бере з відвідувачів комісію за користування. Я бажаю українським програмістам натхнення в подальших розробках та, звичайно, щедрих інвестицій!)

Немає коментарів:

Дописати коментар