четвер, 10 березня 2016 р.

9 березня в Тель-Авіві пройшов мітинг на підтримку нашої співвітчизниці, української льотчиці Надії Савченко


Біля будівлі російського посольства зібралися понад 200 небайдужих ізраїльтян, які прийшли висловити своє ставлення до подій, що відбуваються в російському суді.

Як Почесний консул Держави Ізраїль в Україні я хочу висловити слова подяки і вдячності ізраїльтянам за надану підтримку і солідарність! Українці цінують голос кожного, хто виступає на захист правди. Підтримка Ізраїлю для України сьогодні важлива як ніколи, тому що на кону людське життя. За відважною боротьбою Надії Савченко сьогодні спостерігає весь світ. І зараз, коли життя її обчислюється вже навіть не днями, а годинами, вкрай важливо докласти максимум зусиль для її звільнення. Іншого шансу просто не буде.

У свою чергу хочу висловити слова підтримки і народу Ізраїлю, в якому знову відбулася серія кривавих терактів. Запевняю наших ізраїльських братів, що народ України засуджує тероризм і вважає неприпустимим подібні дії.

Радісно, що вчора біля російського посольства в Тель-Авіві можна було побачити не тільки ізраїльтян: крім прапорів Ізраїлю тут були прапори братньої Польщі, Грузії, Литви.

Крім того, акції на підтримку Надії Савченко хвилею прокотилися по всьому світу: крім українських Одеси, Харкова, Львова, Києва, Дніпропетровська, Полтави, мітинги проти російського беззаконня пройшли в Гаазі, Мінську, Ризі, Тбілісі, Римі, Брюсселі, Берліні, США та Канаді.

Немає коментарів:

Дописати коментар