вівторок, 29 березня 2016 р.

28 березня в одній із київських шкіл відбувся черговий етап акції «Діти за мир у всьому світі», започаткований Почесним консульством Угорщини в Івано-Франківську та благодійним фондом «Діти Прикарпаття».

В присутності почесних гостей та представників Книги рекордів України, школярі власноруч виготовили мапу Іспанії, наклеївши на неї голубів, яку пізніше передадуть діткам цієї країни з побажаннями миру та злагоди. На заході були присутніми також депутати різних рівнів, дипломати, представники міських та районних органів управління.

З привітаннями до учасників акції звернулися зокрема уповноважений Надзвичайний та Повноважний посол Угорської Республіки в Україні пан Ерно Кешкень, заступник київського міського голови Володимир Прокопів, голова Асамблеї національностей України Ровшан Тагієв, Почесний консул Угорської Республіки в Івано-Франківську Василь Вишиванюк.

Дуже символічно, що саме найменші українці стали послами миру, що несуть ідею взаємної поваги, любові та мирного співіснування для усього світу. Саме зараз надзвичайно важливо шукати друзів України в різних кутках світу. А хто, як не діти, найкраще вміють дружити? Спілкуючись з такими ж дітками з інших країн, вони розповідатимуть про власну країну краще за дипломатів та послів. Планується, що участь в акції візьмуть 35 країн світу.

Я бажаю успіхів фонду «Діти Прикарпаття» та Почесному консульству Угорщини в продовженні цього проекту. Почесне консульство Держави Ізраїль найближчим часом також візьме участь в проекті «Діти за мир у всьому світі»: я із задоволенням передам карту миру дітям ізраїльського міста Ашдод від одноліток з України.










Немає коментарів:

Дописати коментар