середа, 30 березня 2016 р.

Доброго дня, друзі!

 Почесний консул Держави Ізраїль в Західному регіоні України Олег Вишняков і координатор благодійного фонду «Таблєточки» Лідія Рябчук.

Найприємніше в роботі Почесного консула - це мати можливість направляти зв'язки і можливості для допомоги тим, хто цього потребує. Вчора була якраз така місія.

Кілька днів тому Почесне консульство проводило бал-маскарад з приводу свята Пурім. Під час балу було проведено благодійний аукціон, завдяки якому вдалося зібрати 50 000 гривень для лікування онкохворих дітей. Від імені Почесного консульства Держави Ізраїль я зустрівся з представниками благодійного фонду «Таблєточки» і передав їм гроші, які підуть на закупівлю ліків для пацієнтів відділень дитячої онкології. На ці кошти буде придбано протипухлинний препарат Ланвіс, який приймають пацієнти з гострими лейкозами та іншими формами раку крові після завершення основного етапу лікування.

Я, як батько, щиро вважаю, що немає нічого більш цінного і важливого ніж здоров'я дитини. Лоти для аукціону знайшлися протягом одного дня. Картини і ювелірні прикраси, рідкісні марки - всі, до кого ми звернулися, з радістю і протягом години привезли нам лоти. Символічно, що лотами для продажу також стали картини маленьких пацієнтів відділення онкології.

Після того як ведучі озвучили мету аукціону, в залі дійсно почалися неабиякі торги. Люди дуже охоче підвищували ставки. Це свідчить про те, що навіть в сьогоднішній важкий і морально і економічно час, українці не зачерствіли душею, готові співчувати і допомагати - і це прекрасно.

Окремо хочу сказати спасибі «співведучому» аукціону - Бориславу Березі - за те, що зміг надихнути колег і допоміг вторгувати ще більше коштів для допомоги дітям.

Я вважаю, що чужих дітей не буває. Ми зобов'язані підтримувати тих, хто цього потребує: в наших з вами силах допомогти врятувати не одне дитяче життя. І мене дуже тішить, що це розуміє така велика кількість людей. Про це говорить результат аукціону.

Іще раз дякую всім, хто відгукнувся і взяв участь в аукціоні і бажаю маленьким пацієнтам якнайшвидшого одужання!
Народний депутат Борислав Береза взяв участь в проведенні благодійного аукціону.

Подяка від благодійного фонду «Таблєточки»


Немає коментарів:

Дописати коментар