четвер, 1 червня 2017 р.

Друзі!



Друзі! Вітаю вас усіх із Днем захисту дітей і Всесвітнім днем батьків.

Сім’я – це найголовніше, що є у житті кожної людини. Як батько шести дітей, я знаю, що їхнє виховання – це нелегка праця і неабияке щастя водночас. Всі ті зусилля та можливості, які ми вкладаємо у те, щоб вони були добрими людьми, поважали свої традиції, були щасливими та гідно йшли обраним шляхом, у підсумку повертаються до нас сторицею. Не важливо, наскільки ви зайнята людина, на першому місці у вас завжди має стояти родина. Сьогоднішнє свято – це ще один привід зустріти перший вечір літа в родинному колі, побавитись із своїми дітлахами, пригорнути їх та ще раз сказати, як сильно їх любите.

На жаль, не всі дітки в Україні мають щасливе дитинство. Через війну на Донбасі безліч дітей зазнало психологічних травм або взагалі залишилися сиротами. Крім цього, досі існують випадки застосування насильства до дітей, порушення їхніх прав. Ми завжди маємо опікуватися та віддавати своє тепло тим, хто його найбільше потребує. Тому не лишаймося байдужими!

Сьогодні я бажаю і ізраїльським, і українським дітям, щоб їхнє життя було радісним та безхмарним, щоб над головою було тільки мирне небо, щоб вони жили в щасливих сім'ях. Здоров'я та здійснення всіх мрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар