субота, 24 червня 2017 р.

Друзі!





Друзі! Українські боксери продовжують тримати планку «кращих з кращих» у світовому боксі. Нещодавно авторитетне видання The Ring внесло до переліку ТОП-5 кращих боксерів світу українця Василя Ломаченка.

Василь Ломаченко народився у місті Білгород-Дністровському на Одещині 17 лютого 1988 року. Займатися боксом Василь почав ще у дитинстві, першим тренером хлопця був його батько Анатолій. Перший поєдинок на любительському рингу Василь провів у 6 років. Тоді хлопець переміг суперника, але офіційно була зарахована нічия, щоб не засмучувати дорослішого опонента Василя.

Потім на хлопця чекали роки тяжкої праці та заслужених перемог. Зараз Василю – 29, він найтитулованіший український боксер, у його скарбниці звання чемпіона світу за версією WBO у напівлегкій вазі (до 57,2 кг) та другій напівлегкій вазі (до 59,0 кг), звання чемпіона Олімпійських ігор (у 2008 та 2012 роках), він - дворазовий чемпіон світу (2009, 2011), чемпіон Європи (2008) та багаторазовий чемпіон України.

Наступним поєдинком Ломаченка має стати бій-реванш із мексиканцем Орландо Салідо. Він – єдиний, кому українець програв поєдинок, відповідно до суддівських оцінок. Бажаю українському таланту нових перемог та звершень!

Немає коментарів:

Дописати коментар