пʼятниця, 23 червня 2017 р.

Друзі!



Друзі! Українці вибороли першого за 26 років незалежності «Каннського лева» - нагороду найавторитетнішого міжнародного фестивалю виробників реклами й соціальних роликів.

Перемогу здобув український ролик «Witness» («Свідок») про трагедії Бабиного Яру. Цей твір – музичний пам’ятник страшних подій, які ніколи не стерти з нашої спільної історії. Музичний шедевр композитора Святослава Луньова, написаний до 75-ої річниці трагедії побудовано як свідчення вітру — очевидця тих подій. Усю міць музики підкреслюють голоси юних артистів, які змогли передати невимовну біль загублених душ.

Мені здається, ця нагорода – великий показник для України. Знак того, що світ бачить її старання, що країна розвивається. Це не лише відзнака за неперевершену творчу роботу – це реклама країни у світі, яка зараз дуже потрібна Україні. Я дякую тим, хто створив ролик «Witness», зробив його настільки зворушливим, що влучає у саме серце. Я впевнений, попереду в України ще багато перемог і не лише «Каннських левів». Я зараз запрошую вас подивитися ролик-переможець та показати його тим, хто ще не бачив.

Немає коментарів:

Дописати коментар