неділя, 11 червня 2017 р.

Друзі!



Друзі! Ви знаєте, що Ізраїль – країна, головний пріоритет якої – безпека. Тому держава підтримує та фінансує усі інноваційні розробки оборонної галузі. Нещодавно на конференції International Ground Warfare & Logistics бригадний генерал Діді Бен-Йоаш з Міноборони Ізраїлю презентував програму, в рамках якої для Армії оборони Ізраїлю розробляють перспективні бойові машини.

Це – так звані «міні-танки», над створенням яких працюють одразу три ізраїльські компанії (IAI, Rafael і Elbit Systems). Генерал запевнив, що нові бойові машини стануть «квантовим стрибком» порівняно з усіма іншими моделями, які зараз існують.

Використовувати «міні-танки» можна буде для різних потреб. Екіпаж складатиметься усього з двох осіб. Люди тільки прийматимуть рішення, а усі задачі виконуватимуть автоматизовані системи. Також передбачено місце для командира бойового підрозділу.

Двигун танку буде гібридним, а система захисту універсальною, аби бойову машину можна було застосовувати як на відкритій місцевості, так і в умовах боїв у місті. На «міні-танк» можна буде встановити будь-яку зброю: від кулеметів до ракет.

Я впевнений, що Україна має брати приклад з Ізраїлю у питанні оборони, бо українська армія зараз надзвичайно потребує підтримки та інноваційних розробок, які допоможуть українським військовим захищати державу.

Немає коментарів:

Дописати коментар