пʼятниця, 16 червня 2017 р.

Друзі!





Друзі! Чи знаєте ви, кого називають найпопулярнішою ізраїльтянкою сьогодення? Гал Гадот, актрису, які зіграла головну роль у фільмі «Диво-жінка», який ви мали змогу побачити у кіно.

Гал народилася у невеликому ізраїльському місті Рош-ха-Аїн 30 квітня 1985 року. Батько дівчинки звичайний інженер, мама – шкільна вчителька. Родина дуже шанує єврейські традиції. Великий вплив на усю сім’ю Гадот зробили розповіді одного з дідусів Гал, якого в часи Голокосту утримували у концтаборі. Уся родина переживала його біль і прийняла рішення змінити європеїзоване прізвище Грінстей на Гадот, що з івриту означає «берег річки». Дівчинка теж отримала «водяне» ім’я – Гал, що в перекладі означає «хвиля».

Гал була дуже спритною дівчиною, її цікавило все навколо. Спершу вона хотіла бути хореографом, потім юристом, згодом біологом і так по колу. Але її майбутнє знайшло її самостійно. Дівчину з цікавою зовнішністю помітили у модельному агентстві. В 18 років Гадот вирішила ризикнути і взяти участь у конкурсі «Міс Ізраїль - 2004».І вона виборола там перемогу. А згодом – прийняла участь у конкурсі «Міс Всесвіт». Сходинки модельної кар’єри тільки й чекали, коли на них ступить Гал. Але як усі дівчата, після цього успіху дівчина… пішла у армію. Пізніше в інтерв’ю Гадот розповідала, що два роки у ЦАХАЛі навчили її повазі та дисципліні. А навик стріляти, який вона отримала під час служби, взагалі допоміг їй отримати свою першу гучну роль у кіно – у фільмі «Форсаж».

Але до цього вона ще намагалася знайти себе у серйознішій професії – стати юристом. Та згодом зрозуміла – це не її. Вона поїхала до Голівуду і спробувала себе на кастингу у фільм про Джеймса Бонда. Але тоді кастинг-менеджери віддали перевагу українці Ользі Куриленко. Після зйомок у «Форсажі», Гал почали запрошувати і на інші цікаві ролі. Але справжнім успіхом був фільм «Бетмен проти Супермена», у якому Гадот вперше зіграла Диво-жінку. І вже за рік у прокат вийшов фільм, присвячений лише їй.

З цікавинок, у «Диво-жінці» акторка знімалася на 5 місяці вагітності. Але настільки професійно працювала, що це непомітно. Вдячні ізраїльтяни на честь прем’єри фільму навіть залишили для Гал послання на хмарочосах одного з торгівельних центрів. Там було написано: «Пишаємося тобою, Гал Гадот! Диво-жінка наша!».

Ось така історія найпопулярнішої ізраїльтянки сьогодення.

Немає коментарів:

Дописати коментар