пʼятниця, 22 липня 2016 р.

Поки у нас з вами тут політика, війна і корупція, молоде покоління працює на своє майбутнє і приносить своїй країні славу


Минулого тижня українські школярі зібрали цілий врожай медалей в престижних міжнародних змаганнях.

Українські вундеркінди завоювали 11 нагород на олімпіадах з фізики та математики, які пройшли в Швейцарії та Китаї. На Міжнародній учнівській олімпіаді з фізики, українські школярі вибороли 1 золоту, 3 срібні і 1 бронзову медаль. До України також приїхали 2 срібні та 4 бронзові медалі, їх завоювали хлопці з Києва і Харкова на Міжнародній математичній олімпіаді в Гонконзі, підтвердивши своє місце в міжнародному рейтингу найрозумніших.

Звідти ж, з Китаю, нагороди з математики привезла і збірна Ізраїлю: молоді люди завоювали 3 срібла та 3 бронзи. Збірна Ізраїлю була представлена ​​також і на змаганнях з фізики: ізраїльські школярі зайняли 19 місце, завоювавши 3 срібні медалі, одну бронзову і одну заохочувальну медаль. До речі, тренером ізраїльської збірної є репатріант Лев Радзивиловский.

Від душі вітаю переможців, їх наставників та батьків! Прекрасна зміна підростає. Бажаю молодим людям завзятості в досягненні цілей і подальших перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар