четвер, 14 липня 2016 р.

Вчора на ювілейному 50-му авіасалоні в англійському Фарнборо український Ан-178 вражав своїм польотом світових авіаконструкторів, пілотів і публіку.


За шість хвилин, відведених на демонстраційний політ, глядачі побачили круті віражі, максимальні крени, проліт на мінімальній швидкості над злітно-посадковою смугою. Коли переглядаєш кадри польоту Ан-178, охоплює справжня гордість за український авіапром.

Літак від українських виробників може працювати в найрізноманітніших погодних і кліматичних умовах, за умов високих температур і вологості, базуватися на аеродромах з різною якістю покриття злітно-посадкових смуг. Ан-178 вкрай зручний для перевезень пакетованих вантажів, контейнерів, включаючи великогабаритні морські С1. Його вантажопідйомність - від 15 до 18 тонн. Новий літак замінить добре відомі Ан-12 і С-160.

Поки глядачі спостерігали за майстерністю роботи пілотів, представники КБ «Антонов» підписали контракт з канадською компанією Esterline CMC Electronics на поставку систем і устаткування літаків Ан-148, Ан-158, Ан-178 і вантажних важковаговиків - Ан-124 100 «Руслан». Українські літаки будуть обладнані канадської авіонікою, що дозволить їм мати переваги на світовому ринку. Як запевнила міністр міжнародної торгівлі Канади, пані Кріста Фріланд, українська сторона має повну підтримку канадського уряду.

Українцям точно є чим пишатися: у нас працюють талановиті, працьовиті люди, українська продукція визнається на найвищому рівні. Лише кілька років тому «Антонов» дихав на ладан, а сьогодні випускає новий літак і укладає контракти з міжнародними компаніями. Пропоную і вам подивитися на можливості нового українського літака і оцінити його переваги.

Немає коментарів:

Дописати коментар