середа, 10 серпня 2016 р.

Сьогодні українська тенісистка Еліна Світоліна здобула справді історичну перемогу на Олімпійських іграх в Ріо: в третьому колі турніру наша спортсменка обіграла першу ракетку світу, легендарну Серену Вільямс!


Звичайно, це ще не медаль, попереду чвертьфінал, але мало хто може похвалитися тим, що обіграв багаторазового чемпіона. За словами самої Серени, в матчі перемогла найкраща спортсменка - таке визнання дорогого коштує. Після напруженої боротьби, глядачі влаштували Еліні Світоліній справжню овацію і викликали на корт «на біс». Тепер на неї чекає поєдинок проти не менш сильною суперниці Петри Квітової.

Першу медаль на Олімпіаді для української збірної приніс Сергій Куліш: срібна медаль зі стрільби могла б цілком виявитися і золотою, якщо б не сильне хвилювання спортсмена. У той же день титулована українська шаблістка Ольга Харлан виграла бронзову Олімпійську медаль.

Вчора першу медаль в скарбничку ізраїльських спортсменів принесла дзюдоїстка Ярден Джербі: на Олімпіаді в Ріо вона завоювала бронзу. Знаєте, як кажуть спортсмени? Бронза - дорожче срібла: срібло означає, що ти програв, а бронза, що виграв.

А минулого тижня збірна України з бейсболу стала переможцем Чемпіонату Європи, який пройшов в Ізраїлі. У фіналі українці перемогли росіян і стали найкращою командою в Європі.

Вітаю всіх спортсменів з яскравими перемогами! Ви - справжня гордість для своїх народів, ваші перемоги викликають захоплення! Чекаємо не менш красивих виграшів в наступних змаганнях.

Немає коментарів:

Дописати коментар