вівторок, 9 лютого 2016 р.

Ізраїль захистить Пентагон від терористів


Друзі, чи знаєте ви, що Ізраїль є одним з п'яти головних партнерів, які займаються розробкою контртерористичних технологій для Пентагону? Ізраїльські вчені розробляють технології та мобільні додатки для Міністерства оборони США, покликані запобігти терористичним атакам.

На відміну від інших учасників співробітництва - Великобританії, Канади, Австралії та Сінгапуру, які також займаються розробками для Сполучених Штатів, Ізраїль має щоденну потребу в застосуванні таких технологій на своїй території, тому вимушено модернізує та вдосконалює їх. Як жодна інша країна, сучасний Ізраїль щодня усвідомлює важливість контртерористичних технологій. Хвиля терактів, яка в останні місяці захлеснула єврейську державу, була б набагато більш кривавою, якби не ізраїльські технології. Ізраїльські військові здатні не тільки дати відсіч ворогу, а й попередити численні загрози.

Тепер же Пентагон проведе конкурс стартапів, спрямованих на роботу в сферах тактичного аналізу даних, виявлення вибухівки, хімічних і біологічних речовин, розвідки, протистояння БПЛА, персональної безпеки. Прекрасний приклад співпраці світового масштабу! Маю велику надію, що і українські розробники, які зараз вимушено стають фахівцями в оборонних технологіях, незабаром зможуть на найвищому рівні конкурувати з ізраїльськими виробниками.

Немає коментарів:

Дописати коментар