вівторок, 16 лютого 2016 р.

Українські стартапи презентують в Кремнієвій долині


Наприкінці лютого вісім українських стартапів вперше в історії візьмуть участь у відомій американській конференції Startup Grind. Спершу українцям запропонували 6 місць для участі, але кількість достойних представників виявилася на стільки великою, що було погоджено виділення 8 місць. Тож поспілкуватися з найпотужнішими інвесторами світу вирушать засновники стартапів Buzzarm, Stafffr, Spinbackup, Turnkey-Lender, QRhythm, Corezoid, CartFresh та DataVirtuality.

Участь у конференції беруть 40 учасників із 80 країн світу. Українські винахідники представлять на конференції пристрій, який охоронятиме гаманець від злодіїв, програму обліку персоналу, сервіс для комунікації персоналу компанії, програму захисту даних, енергоефективності дата-центрів та інше. Необхідно зауважити, що вартість даних винаходів для користувача незначна, і в цьому також полягає перевага українського продукту.

Я не раз говорив, сфера IT-технологій в Україні стрімко розвивається та має величезний потенціал. Вже зараз розробки в сфері комп‘ютерних технологій залучають в економіку країни мільйони доларів інвестицій. Важливо тільки сприяти її розвитку та надавати підтримку. Саме тому Почесне консульство Ізраїлю ініціює створення двосторонніх майданчиків Україна-Ізраїль для проведення круглих столів, навчальних лекцій і семінарів саме для IT-фахівців, щоб допомогти їм професійно розвивати бізнес.

Немає коментарів:

Дописати коментар