понеділок, 22 лютого 2016 р.

З 19 по 25 лютого в Тель-Авіві проходить фотовиставка «Між війною і миром. Україна — Ізраїль », присвячена другій річниці Революції Гідності, а також кривавим подіям на Донбасі.

Фото організаторів

У проекті представлені роботи українських та ізраїльських фотографів.

Унікальність виставки в тому, що автори спробували провести паралель між життям українців та ізраїльтян на тлі спільних процесів: війни, терору та буднів. Як повідомляють організатори, тема мирного життя людей в Україні та Ізраїлі буде проходити червоною ниткою через всю виставку. Автори спробували продемонструвати контраст, в якому живуть сучасний Ізраїль і Україна, показати, як народи наших країн боролися і продовжують боротися за власні переконання, захищаючись від ворога.

Проведення подібної експозиції ще раз доводить, наскільки схожі реалії українців та ізраїльтян. Сьогодні захист Батьківщини став невід'ємною частиною існування обох наших держав. Останні два роки навчили українців ближче розуміти проблеми жителів Ізраїлю, відчувати на собі постійну загрозу, в якій змушені жити ізраїльтяни. Як і українці, жителі Ізраїлю хочуть простих речей: миру, свободи, щастя для своїх дітей... Обидва наші народи солідарні в боротьбі за власну незалежність і підтримують один одного.

Пропоную вам також ознайомитися з роботами українських та ізраїльських фотохудожників.

Немає коментарів:

Дописати коментар