понеділок, 15 лютого 2016 р.

Доброго дня друзі!


Кінець минулого тижня був насиченим подіями. В п’ятницю я провів ряд дуже важливих зустрічей з єврейською спільнотою Львова, а також представниками бізнесу.

Підсумком зустрічі стало відкриття бізнес-клубу «Jewish Buisness Club» та презентація унікального проекту «Work Servise Lviv», який допоможе населенню Львова в пошуку роботи. «Jewish Buisness Club» об’єднує представників єврейської частини бізнесу Львова та буде взаємодіяти з діаспорами інших країн, розвиваючи, таким чином, ділові контакти та економіку України.

В свою чергу, в рамках «Work Servise Lviv» люди, які мають тимчасові труднощі, зможуть підвищити свою кваліфікацію або ж знайти себе в новій професії, а також отримати нове місце роботи. Проект буде готувати кваліфікованих працівників та допоможе у їхньому працевлаштуванні. Створення «Work Servise Lviv» стало можливим завдяки підтримці общини «Тейва» та WJR (Великобританія). В планах – створення загальної бази бізнесменів та платформи для спілкування.

Сьогодні працевлаштування та інвестування є пріоритетними напрямами економіки, тому я вважаю, що цей проект є просто необхідним та досить перспективним. Сподіваюсь, що общини інших регіонів України підтримають наше починання.

Також говорили про створення лоукостів між Україною та Ізраїлем: рейс Львів-Тель-Авів-Львів, який було відкрито в травні минулого року, показав себе дуже добре, і ми готові продовжити розвиток повітряного сполучення між країнами.

Окрім цього, на зустрічі обговорювалось збереження єврейської спадщини Львова – меморіалу синагоги «Золота роза», увіковічення пам’яті жертв Голокосту (в особливості, меморіал біля Янівського концтабору, де загинуло більш ніж 200 тис чоловік, в переважній більшості євреї).

Роботи буде дуже багато, планів та перспектив ще більше. Найголовніше, аби ми допомагали один одному по мірі своїх можливостей, тоді будь-які труднощі будуть подолані!





Немає коментарів:

Дописати коментар