середа, 28 жовтня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. Українці проти терору.


Сьогодні, 28 жовтня 2015 року, в Києві відбудеться мітинг у підтримку Держави Ізраїль, яка в черговий раз зіткнулася з жахливою хвилею терору. «Україна та Ізраїль – разом назавжди», «Україна підтримує Ізраїль», «Ні - терору» - під такими лозунгами в середу сотні киян, молодь та студенти, представники громадських, релігійних та благодійних організацій зберуться в 14.00 під стінами посольства Держави Ізраїль, яке знаходиться на бул. Лесі Українки, 34.

Україна та Ізраїль – братські країни. В Ізраїлі проживають більше 300 тисяч наших братів та сестер, які народилися на нашій землі. Це країна, яка багато в чому є взірцем для України, країна, з якою у нас близькі сімейні зв’язки. Українці ніколи не залишать свого брата в біді. Ми збираємося, для того, щоб гучно  заявити: Україна та Ізраїль -  брати навіки. Ми не залишимо наших братів та сестер в Ізраїлі в біді. Україна та українці завжди готові стати на захист Ізраїлю і разом з Ізраїлем перемогти терор.

Громадянське суспільство, реформи та перетворення в Україні показали, що наші народи розділяють одні й ті ж самі цінності. І Україна, і Ізраїль хочуть жити у вільному, цивілізованому світі, розвиваючи свої економіки, та співпрацювати для кращого майбутнього в  цілому світі. Проте, останні події показали, що сусіди обох наших країн не поділяють  наших поглядів на мир та сучасність.

У мітингу візьмуть участь Посол Держави Ізраїль в Україні пан Елі Бєлоцерківські, народні депутати України Вадім Рабинович, Олександр Фельдман, голова Американського комітету на захист євреїв колишнього Радянського Союзу Марк Левін, Почесний консул Ізраїлю пан Олег Вишняков, Головний рабин України Моше Реувен Асман та інші.

Для того, щоб об’єднати зусилля в  подоланні терору, розв’язаного проти наших країн, Український єврейський комітет, Всеукраїнський Єврейський  Конгрес, Київська Міська єврейська громада закликають всіх небайдужих прийти сьогодні, 28-го жовтня 2015 року в Києві на бул. Лесі Українки, 34 біля посольства Держави Ізраїль та прийняти участь у мітингу.

Немає коментарів:

Дописати коментар