вівторок, 27 жовтня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. Українці підтримують Ізраїль на мітингу проти тероризму.

За останні 2 тижні в Ізраїлі прокотилася хвиля терактів – більше 20, і їхня кількість продовжує зростати. Поранені сотні людей, загинули мирні мешканці.

В складний час, коли Україна потребувала підтримки світової спільноти, Ізраїль, як братська країна, підтримала та продовжує надавати допомогу українцям, дійсно розуміючи, що означає, коли твій сусід – агресор. Ізраїльтяни приймали українських солдат на лікування, забезпечували їх підтримкою та турботою, а також продовжують надсилати гуманітарну допомогу для українських дитячих будинків та госпіталів.

І тепер, коли біда прийшла в дім  наших ізраїльських друзів, рідних та близьких, українці готові підтримати Ізраїль в цей складний для нього час.

Два заходи, завдяки яким українці хочуть висловити свою підтримку ізраїльтянам:

«Україна та Ізраїль – разом назавжди», «Україна підтримує Ізраїль», «Ні - терору» - під такими лозунгами в середу, 28 жовтня 2015 року, в Києві відбудеться мітинг у підтримку Держави Ізраїль. О 14.00 учасники мітингу зберуться під стінами ізраїльського посольства (бул. Лесі Українки, 34).

 Крім того, в неділю, 1 листопада, о 13:30, на Майдані Незалежності в Києві відбудеться мітинг солідарності громадян України з народом Ізраїлю.

Ці дві події відбуваються за підтримки ЦП «Патріот», Українського єврейського комітету, Єврейської самооборони Києва, співголови «Парламентського товариства дружби Україна - Ізраїль» Георгія Логвінського, Єврейської сотні Майдану, за участі БФ «Воля та єдність», Волинського реабілітаційного центру, інших українських громадських організацій, а також політичних та громадських діячів.

Я вважаю, що така громадянська активність дуже важлива. Необхідно зупинити кровопролиття як в Україні, так і в Ізраїлі. Держава зобов’язана забезпечити безпеку своїх громадян! Ми не можемо жити в  стані постійного страху за своє життя, життя своїх рідних та близьких.

Ізраїль, як і Україна, змушений постійно відстоювати власне мирне існування. Обидві держави хочуть жити у вільному, цивілізованому світі та співпрацювати для кращого майбутнього власних народів. Проте, останні події показали, що сусіди обох наших країн не поділяють  наших поглядів на світ.

В цей складний час я закликаю всіх українців продемонструвати власну підтримку народові Ізраїлю та прийти на мітинг для того, щоб об’єднати зусилля  у подоланні терору!

Немає коментарів:

Дописати коментар