вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. Я вважаю, що кожен повинен внести свій посильний внесок у допомогу воїнам і переселенцям.

Незважаючи на те, що сьогодні держава дбає про забезпечення армії набагато краще, ніж на початку розгортання АТО, ні для кого не секрет, що ще безліч питань лежать на плечах волонтерів.

Українці - абсолютно унікальна нація. Я не знаю інших прикладів в історії, коли армія за рік із роздягненої та неукомплектованої перетворюється на професійну та боєздатну просто завдяки силам людей. Єдність українців, готовність допомагати та боротися за свою землю не можуть не захоплювати. Безіменний подвиг сотень волонтерів, які щодня творять чудеса винахідливості, щоб знайти потрібні товари, медикаменти, перевезти за лінію фронту продукти - це вищий патріотизм.

Я вважаю, що кожен повинен внести свій посильний внесок у допомогу воїнам і переселенцям. Коли до мене звернулися хлопці з Центру спеціального призначення (протидія диверсіям і терористичним актам), я з величезним задоволенням допоміг їм придбати всю необхідну техніку: тепловізори, бронежилети та бронеплити, прилади нічного бачення та оптичні приціли - все, що просили. На жаль, недостатнє постачання - далеко не всі проблеми навіть такої особливої військової частини. Для того, щоб вирішити житлові проблеми особового складу, військовим було виділено будівлю під гуртожиток. Одна проблема - будівля практично без ремонту. Сподіваюся, що найближчим часом я зможу допомогти військовій частині з вирішенням цього завдання і у 17 сімей з'являться гідні умови проживання.

Як Почесний Консул Ізраїлю та людина, яка часто буває в Ізраїлі, я не з чуток знаю, що таке теракти. Сьогодні в Україні йде війна не тільки на Сході. Щодня десятки диверсантів намагаються здійснювати провокації в тилу. Сподіваюся, що завдяки професіоналізму хлопців і новій техніці ми зможемо зберегти спокій і життя цивільних людей.

Дуже пишаюсь отриманою грамотою. Бійцям хочу побажати удачі та якнайшвидшого миру для всіх нас.



2 коментарі:

  1. Спасибо Вам, Олег Владимирович, за бесценный вклад в правое дело украинского народа - отстоять Свободу и Независимость Украины!!!
    В знак Благодарности прошу принять это поэтическое послание:

    ГОСПОДЬ! ОСТАНОВИ СЕРДЦА ЗЛОДЕЕВ!!!
    Автор: ©Инна Радиновская

    Господь! Ответь, зачем обличье человечье
    Ты дал звериному оскалу терроризма?
    Зачем позволил убивать Сердечность,
    Сердца злодеев не лишая Жизни?..

    Ведь облик человека – это маска
    Для нЕлюдей, что жаждут миром править…
    Господь! Молю – дай Ищущим подсказку!..
    Сегодня Украина и Израиль
    Ведут борьбу с террором - гибнут люди!..

    Организация Объединённых Наций,
    Которой мир доверил свои судьбы,
    Не в состоянии с террором разобраться
    И дать отпор насилью, лжи и мести...

    Господь! Прерви дыханье терроризма!
    Ты людям ниспослал Законы Чести
    И указал, как жить достойной Жизнью -
    Ведь тот, кто с Именем Твоим Жизнь убивает,
    В обличье человечьем жить не должен!!!

    Сегодня Украина и Израиль
    В опасности!!! Молю - вмешайся, Боже!
    Дай силы выстоять, изгнав живую нечисть
    С лица Земли, и проложить дорогу
    Сознанию, чьё имя «Человечность»,
    Сознанию землян, идущих к БОГУ!!!

    ВідповістиВидалити