середа, 21 жовтня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. Сучасний світ – ідіотизм чи політкоректність.


Сьогодні фільми жанру хоррор практично приречені на забуття. Замість фільмів жахів можна з не меншим успіхом просто переглянути новини. Теракти, вбивства, війни, катастрофи та катаклізми. Все це обрушується щоденною лавиною на людську свідомість. При цьому неважливо наскільки абсурдною по суті є та чи інша подія – головне, це зберегти коректність та толерантність. Ні в якому випадку нікого не осудити. Не образити будь-чиї почуття. Ми ж цивілізовані люди. І в цьому прагненні до «коректної цивілізованості» ми доходимо до абсурду.

Декілька днів тому я розмістив пост про події в Ізраїлі. Щоденно людей просто ріжуть на вулицях. Країну охопила хвиля кровавого терору. При цьому всі світові ЗМІ розмірковують – а що ж це? Можливо ці палестинці, які з ножами нападають на мирних жителів – зовсім не терористи? Потрібно ж  зберігати коректність, що ж ми їх просто так будемо обзивати.

Згідно з матеріалами Cursorinfo, сьогоднішнє засідання комітету ЮНЕСКО всерйоз збирається розглянути вимоги палестинських представників визнати головні єврейські святині, в тому числі Стіну Плачу, Храмову гору, Печеру Прабатьків в Хевроні, могилу праматері Рахель в Єрусалимі, «мусульманськими». Тобто, іншими словами, заборонити євреям доступ до Стіни Плачу. Чому б всерйоз не розглянути питання  проголошення мусульманства єдиною та офіційною релігією Ізраїлю? Важливий не результат, а процес. Головне – нікого не образити.

До Європи приїхало більше півмільйона біженців з Близького Сходу. Тільки одна Німеччина виділила 6 млрд. євро на вирішення цього питання. Левова частка біженців – зовсім не мешканці Сирії, які втікають від бомбардувань. Це міцні та молоді іранці, ліванці, афганці, яких зовсім не влаштовує проживання в таборах для біженців в Туреччині та Лівії.  Греція з Сербією їм також не до вподоби.  Вони впевнені, в тому, що мають повне право на всі блага Європи. Право навіть не попросити. Вимагати. Вони захоплюють транспорті засоби і  як саранча, змітають на своєму шляху всі цінності, залишаючи кіпи сміття та недоїдки. Німеччина розпочала масову програму забезпечення біженців житлом, «ущільнюючи» власних пенсіонерів – етнічних німців та платників податків. При цьому панове емігранти зовсім не збираються «тулитися» десь в провінціях, не за тим їхали. Вони ломляться у великі міста, де є розваги та жінки. З появою «нещасних біженців» кількість групових зґвалтувань в Німеччині виросла в рази. Гарячі мусульманські хлопці автоматично сприймають будь-яку жінку без чадри як об’єкт  для сексу. І ось тут основний «парадокс» - німецьким жінкам «наполегливо радять» якщо вони навчаються та працюють поблизу місць розселення біженців не вдягати спідниці, шорти, відкриті блузи…Правильно, самі винні – нема чого в своїй країні одягатися як заманеться. В німецьких школах зі стін прибрали розп’яття. В багатьох  місцях загального харчування не подають ковбасок зі свинини. Баварське телебачення закликає бути «терпимими», коли вони справляють свої потреби в дитячих пісочницях, викидають відходи з вікон, шумлять ночами, не підкорюються поліції… Тобто – ведуть себе як в себе вдома!!!

Там де поселились біженці, - а це вже більшість великих міст Німеччини, - кримінальна ситуація ускладнилась настільки, що поліція відмовляється розслідувати дрібні злочини: вуличні та магазинні крадіжки, побутові бійки…

При цьому ще раз підкреслюю – ніхто не намагається виховати чи покарати біженців. До проблеми «адаптують» німців, закликами до розуміння та співчуття.

Як кажуть, жалість – гірше ненависті. Абсолютно впевнений, що будь-якій «терпимості» та «толерантності» повинен прийти логічний кінець.

Сюжет на відео - Ізраїль. Арабського юнака попросили показати документи: https://youtu.be/O3oTgidxXlE

Немає коментарів:

Дописати коментар