четвер, 15 жовтня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. Сьогодні хочу поговорити з вами про трагічні події, які відбуваються в Ізраїлі.

Не знаю, як правильно назвати ситуацію, коли мирне населення просто ріжуть на вулицях, як скотину. ЗМІ зараз добирають  багато епітетів до подій, що відбуваються – «третя інтифада», «палестинська кампанія», згадали навіть «ніч довгих ножів». При цьому єврейська преса подає події так, що не досить зрозуміло хто на кого нападає і хто від кого захищається. 

Хочу нагадати події, що відбулися за два останніх тижні: представники ХАМАС вбили єврейське подружжя з 4 дітьми. Через два дні палестинський підліток, мабуть в якості розваги, зарізав двох ізраїльтян, поранив жінку та дворічну (!!!) дитину. Ще один палестинський підліток порізав спину та груди 15 річному ізраїльському підлітку. Ще одна компанія палестинців нанесла ножові поранення двом літнім людям та 14 річному хлопцеві. На автобусній зупинці араб збиває на автомобілі 19-річну військову, та, мабуть, щоб облегшити дівчині страждання – виходить та добиває її ножем, після чого з  цим же ножем нападає на 2 чоловіків та дівчинку – підлітка. Це далеко не всі події. Самопідриви, побиття, ножові поранення – палестинці охоплені психозом та прагнуть крові. 

Вчора голова Палестинської автономії Абу – Мазен виступив зі  зверненням до палестинців в прямому телевізійному ефірі – «Ми подали Ізраїлю руку миру, але ізраїльський уряд відмовився. Саме це  стало причиною нестабільності. Я закликаю мій народ звернути увагу на хитрощі окупантів. Надсилаю вітання та благословення нашим шахідам, пораненим та ув’язненим». 

Навряд чи це можна назвати закликом до миру та намаганням зупинити кровопролиття. Звичайно, Абу – Мазен – політична маріонетка, нарівні зі загіпнотизованими ненавистю арабськими підлітками, які хапаються за ножі. Давайте подумає, кому вигідний черговий виток арабсько-ізраїльського конфлікту, що загрожує перейти в третю інтифаду? Для кого Кому вигідно об’єднати арабський світ довкола такої «привабливої» цілі, як знищення Ізраїлю?  І де потім можливо «розгорнути» подібну коаліцію…

А єврейські політики продовжують дискусії в рамках політкоректності – і про Україну, і про Ізраїль…

Хочу завершити цитатою Брета Стівенса, який на сторінках The Wall Street Journal написав висновок: «Сьогодні в Ізраїлі повним ходом йде палестинська кампанія, вони один за одним заколюють євреїв. Це психоз. Це зло. Використовувати більш м’які терміни  означає бути співучасником». 

Висловлюю глибоке співчуття сім’ям загиблих в терактах та бажаю найскорішого одужання пораненим. 

Також пропоную вам переглянути відео реальних подій та зробити власні висновки. Людям зі слабкими нервами та вразливим краще не дивитися. 


Немає коментарів:

Дописати коментар