пʼятниця, 22 січня 2016 р.

Доброго дня, друзі!

На фото (зліва направо): Почесний консул Угорщини Василь Вишиванюк, Посол Угорщини Ерне Кешкен, Почесний консул Ізраїлю Олег Вишняков, Посол Болгарії Красімір Мінчев

22 січня я взяв участь у цікавому соціальному проекті – «Діти за мир у всьому світі». Діти з різних куточків України створюють «карту миру» з саморобних паперових голубів та передають її своїм одноліткам в інші країни Європи та світу. Таким чином, маленькі українці власними силами сприяють встановленню миру в нашій державі.

На даний час таке своєрідне послання миру вже відправлено до дітей Угорщини, Румунії та Болгарії. Крім дітей в проекті візьмуть участь визначні представники окремих держав: митці, музиканти, політики, громадські діячі.

Організатором проекту є фонд «Відродження Прикарпаття», ініціаторами виступили Посольство Угорщини та Почесне консульство Угорщини в Івано-Франківську.

Окрім соціального спрямування, ініціатива фонду має на меті ще і популяризацію України, сприяння її європейської інтеграції. Наразі до проекту долучилися посольства та консульства Угорщини, Румунії, Болгарії, Канади, окремі фонди та організації.

Я, як Почесний консул Ізраїлю також підтримую цей корисний проект. Іще під час святкування Хануки у Львові 2015 року ми з Почесним консулом Угорщини паном Василем Вишиванюком домовилися про тісне співробітництво та підтримку міжнародного проекту «Діти за мир у всьому світі». Зі свого боку я докладу зусиль щоб діти Ізраїлю також прийняли участь у створенні цієї чудової мапи. Я вітаю колег з гарним початком та бажаю успіхів в подальшій роботі!

Немає коментарів:

Дописати коментар