пʼятниця, 25 вересня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. Фільм Евгенія Афінеєвського «Зима у вогні»

Шановні друзі, події , що відбуваються в Україні останні півтора року, нікого не лишають байдужими. Весь світ співпереживає та слідкує за ситуацією, але телевізор та преса не можуть передати весь масштаб цієї трагедії. Той, хто бачив все своїми очами, безсумнівно зрозуміє. Письменники, режисери, фотографи своїм мистецтвом хочуть показати, ЯК на справді розвивалися події, зробити глядача їх учасником.

Ізраїльському режисеру це вдалося. Фільм Евгенія Афінеєвського «Зима у вогні» про події Майдану зайняв перше місце в міжнародному кінофестивалі в Торонто. Картина показала всьому світу патріотизм, сміливість та єдність українського народу.

Картина також отримала приз глядацьких симпатій у категорії документальний фільм, що свідчить про те, що люди хочуть знати правду про Майдан, події на Сході країни та про життя України.

Я дуже радий, що митці допомагають українцям донести їх біль ті біду до світового суспільства. Сьогодні Україна потребує допомоги, щоб перемогти ворога і відстояти свою цілісність та незалежність. Такі фільми, як «Зима у вогні» ще раз нагадують політикам та високопосадовцям про те, що події в Україні – не постановка Голівуду. Тут не прозвучить «Стоп, знято» - вбиті встануть, змиють грим, вороги обіймуться. Тут була революція, тепер війна. Кровава, страшна, реальна. І світ повинен допомогти нам зупинити агресію проти нашої країни.

За словами режисера, з 9 жовтня фільм буде доступний користувачам на сервісі Netflix.
Рекомендую подивитись.

Немає коментарів:

Дописати коментар