пʼятниця, 18 вересня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. Сьогодні я виступив на урочистому відкритті Першої україно-ізраїльської науково-практичної конференції з питань онкології, онкогематології та радіології.


Дорогі друзі!

Сьогодні я виступив на урочистому відкритті Першої україно-ізраїльської науково-практичної конференції з питань онкології, онкогематології та радіології. На жаль, останнім часом війна, політичні інтриги, економічна криза відсунули на другий план проблеми охорони здоров'я. Але немає нічого важливішого за життя і здоров'я людей. Тим паче, коли мова йде про онкологію.

На конференцію приїхало близько 60-ти учасників. Серед них – науковці, професори, лікарі-онкологи з України та Ізраїлю. Щиро радий, що українським фахівцям випав шанс перейняти безцінний досвід у своїх ізраїльських колег. Адже Ізраїль – передова країна в питанні лікування онкохворих.

Почесне консульство Ізраїлю в Україні доклало чи малих зусиль, щоб цей захід відбувся. Сподіваюся, конференція стане важливим кроком на шляху співпраці України та Ізраїлю в успішному лікуванні онкохворих пацієнтів.



Немає коментарів:

Дописати коментар