понеділок, 4 вересня 2017 р.

Друзі!



Друзі! Український боксер Олександр Хижняк став чемпіоном світу з боксу. Від щирого серця вітаю його з такою важливою перемогою! Хижняк єдиний з українських боксерів, хто завоював на ЧС-2017 в Гамбурзі медаль. Крім того, цього року 22-річний Олександр Хижняк уже переміг на чемпіонаті Європи.

У фінальному поєдинку категорії до 75 кг українець здолав казахського боксера Абілхана Аманкулова. Олександр Хижняк протягом усього бою мав велику перевагу і в підсумку всі п'ять суддів віддали йому перемогу – 5:0.

Талановитий український боксер народився 3 серпня 1995 року у Полтаві. Тренер хлопця – його батько, якого також звуть Олександр Олександрович Хижняк. Він – заслужений тренер України, і саме завдяки його настановам Хижняк-молодший почав займатися боксом. Зараз тато 24 години на добу проводить із сином: вчить, тренує, підтримує. Молодий спортсмен надзвичайно любить своїх батьків та цінує їхню підтримку, так само як підтримку глядачів та шанувальників боксу.

Секрет успіху Олександра Хижняка простий – важка та копітка праця. Він ніколи не сидить склавши руки, займається навіть тоді, коли має час перепочити, бо зарядка та фізичні навантаження – це важлива складова кожного дня. Від боксу Олександр відпочиває, займаючись іншим спортом, зокрема, їздить на велосипеді або плаває.

Друзі! Ось такі талановиті, цілеспрямовані, працьовиті люди, як Олександр Хижняк – майбутнє української нації. Я зичу молодому боксеру підкорення нових вершин, перемог, сил та міцного здоров’я!

Немає коментарів:

Дописати коментар