понеділок, 11 грудня 2017 р.

Israeli Friends of Ukraine



«Ти існуєш за рахунок того, що отримуєш. Ти живеш, коли віддаєш», - казав Вінстон Черчилль. У неділю я мав честь виступити перед людьми, які дійсно живуть – українськими та ізраїльськими волонтерами. Громадська організація Israeli Friends of Ukraine 10 та 11 грудня проводить семінар-практикум по темі співпраці волонтерських та громадських організацій Ізраїлю та України.

Я бачив найвідданіших людей з усіх куточків України: з Вінниці, Харкова, Одеси, Житомира… А також людей з великим серцем з Ізраїлю, які щиро хочуть допомагати українцям. Метою заходу став розвиток спільних проектів та їхній запуск в Україні.

Я щиро підтримую такі ініціативи, бо впевнений, що одвічний зв’язок двох наших народів має міцнішати. Нові мости між українцями та ізраїльтянами, які простягають одне одному руку допомоги – це основа основ, на якій будується дружба. Міжособистісні контакти, підтримка та розуміння обов’язкові атрибути міцних стосунків між нашими народами.

Я хочу побажати волонтерам, щоб їхня співпраця стрімко розвивалася та була замкнена у міцне кільце. Бо це допомагає тисячам людей жити краще. Ще раз дякую усім благодійникам за їхню важку працю та щиру допомогу.


Немає коментарів:

Дописати коментар