неділя, 12 липня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. Співробітництво Ізраїлю та України виходить на новий рівень








У понеділок, 6 липня, в Єрусалимі відбулася зустріч між Міністром абсорбції, а також міністром у справах Єрусалима та культурної спадщини, Зєевом Елькіним і Почесним консулом Ізраїлю в Західному регіоні України Олегом Вишняковим.
Почесний Консул привітав міністра зі вступом на нову посаду - голови спільної Україно-Ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічної співпраці. З Українського боку цю комісію очолює безпосередньо Міністр закордонних справ України Павло Клімкін.
Дана комісія об'єднує представників ізраїльських міністерств, до сфери діяльності яких відносяться різні форми співпраці з українськими державними та неурядовими структурами. Призначення такого голови Ізраїльської сторони Комісії - дуже сильний поштовх до розвитку співробітництва.
В ході бесіди між міністром і почесним консулом Ізраїлю в Західній Україні обговорювалися різні сфери співробітництва - сільське господарство, економіка, туризм. «Я дуже радий, що саме Зєев Елькін, один з провідних ізраїльських політиків, очолив цю важливу структуру, - зазначив Олег Вишняков. - Ми плідно співпрацюємо на благо Ізраїлю та України вже багато років. Ця співпраця перевірена часом, і я більш ніж впевнений, що відносини між нашими країнами почнуть розвиватися ще швидшими темпами».
«Ми знайомі не перший рік, і я хотів би відзначити надзвичайні зусилля, докладені Почесним Консулом Ізраїлю в Західній Україні Олегом Вишняковим для поліпшення відносин між двома країнами - як у співпраці з посольством Ізраїлю в Україні, так і самостійно», – підкреслив Зєев Елькін.

Немає коментарів:

Дописати коментар