неділя, 12 липня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. Україна і Ізраїль будуть дружити парламентськими комітетами










У ході робочого візиту Почесного Консула Ізраїлю в Західному регіоні України в Єрусалим відбулася його зустріч зі спікером ізраїльського Кнесету Юлієм (Йоелем) Едельштейном.
Почесний консул зазначив, що Україна - одна з тих країн, що найбільш дружньо ставляться до Ізраїлю. На думку Почесного Консула - Єврейська держава може бути прикладом для наслідування у багатьох сферах - від високих технологій та розвитку сільського господарства до гуманітарних питань та дотримання прав людини. «Відносини між двома країнами слід зміцнювати на самих різних рівнях. Що стосується Західного регіону України, то це прекрасна можливість для ізраїльських інвестицій», - зазначив Почесний Консул.
Юлій Едельштейн запропонував почати обмін дружніми візитами парламентських комітетів - щоб депутати Верховної Ради приїхали в Ізраїль, а ізраїльтяни у свою чергу відвідали Київ.
«Зовсім не обов'язково, щоб це були парламентарії тільки з провідних комітетів - таких, як комітет з іноземних справ і оборони, - уточнив спікер Кнесету. - Це можуть бути члени самих різних парламентських комітетів - з навколишнього середовища, з прав дитини, статусу жінки, і інші. Головне - щоб вони зустрілися зі своїми колегами з аналогічних ізраїльських комітетів, і це посприяє обміну корисним досвідом».
На думку Едельштейна, подібні контакти можуть підказати парламентаріям якісь цікаві ідеї і підштовхнути їх до того, щоб вони разом продумували різні законотворчі ініціативи.
Юлій Едельштейн зазначив безліч спільних ініціатив Посольства Ізраїлю в Україні та Почесного консульства в Західному регіоні України і підкреслив, що саме подібні ініціативи дозволяють реалізовувати різні проекти між Україною та Ізраїлем.

Немає коментарів:

Дописати коментар